Waarom je als jongere echt naar Mallorca moet gaan

Mallorca, we hebben allemaal wel eens van dit eiland gehoord. Het is een ideale vakantieoord voor zowel jong als oud. Jaarlijks gaan vele jongeren op vakantie naar Mallorca met hun vrienden en/of vriendinnen. Dit is ideaal aangezien er vele clubs zijn en je er lekker uit je dak kunt gaan. In dit artikel geef ik je nog een aantal redenen waarom Mallorca zo een gaaf eiland is.

Reden 1. Het klimaat is ideaal

In Mallorca ben je eigenlijk altijd verzekerd van lekker weer. De zon schijnt er namelijk gemiddeld zo een driehonderd dagen per jaar. Hierdoor ben je er eigenlijk dus wel van verzekerd dat er geen regen zal vallen. Helemaal niet in juli en augustus wanneer de temperatuur ongeveer tussen de 27 en 30 graden is. Het water is dan ook aangenaam, namelijk tussen de 23 en 25 graden. Je zult geheid lekker bruin en verfrist terugkomen.

Reden 2. Je hoeft maar kort te vliegen

De een vindt het misschien niet zo erg om lang in een vliegtuig te zitten maar de meesten vinden een korte vlucht wel een stuk aangenamer. De vlucht duurt ook maar twee en een half uur, wanneer je dus net goed en wel op de juiste hoogte bent zet de daling alweer in omdat je er bent. Je kunt dus super snel genieten van heerlijk weer.

Reden 3. Genoeg uitgaansgelegenheden

Helemaal als je jong bent is dit een hele fijne reden, er zijn genoeg clubs en uitgaansgelegenheden waar je lekker los kunt gaan, je zult je in ieder geval nooit vervelen!

Klik hier voor meer informatie of als je een vakantie wil boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *