Een villa huren op Ibiza: hier moet je aan denken

Ibiza is een prachtig eiland op Spanje en is voornamelijk geliefd bij Nederlanders. Jaarlijks komen er dan ook heel wat Nederlanders op dit eiland voor een luxe vakantie. De beste manier om het eiland te beleven is natuurlijk wanneer je een villa huurt op Ibiza. Maar voordat je dat doet, moet je wel aan een aantal dingen denken. Dit moet je bijvoorbeeld altijd doen bij een betrouwbare organisatie. Denk van te voren ook goed na over welke faciliteiten je nodig hebt en welke locatie op het eiland je wilt hebben. Dan weet je zeker dat je je droomvakantie ervaart!

Veilig en vertrouwd

Wanneer je een luxe villa op Ibiza wil huren, wil je dit natuurlijk wel bij een veilige en vertrouwde organisatie doen. Het komt namelijk wel eens voor dat er mensen opgelicht worden. Zij hebben dan een vakantiehuis gehuurd die uiteindelijk niet bestaat. Gelukkig bestaan er ook een heleboel websites waar je wel betrouwbaar een villa kunt huren op dit mooie eiland. Je herkent deze bijvoorbeeld aan een goede klantenservice die makkelijk bereikbaar is en een website met een groot aanbod met daarop specifieke details over de vakantiewoningen. Check ook altijd of er (recente) reviews of ervaringen op het internet zijn achtergelaten, bijvoorbeeld op Trustpilot. En kijk of ze aangesloten zijn bij betrouwbare organisaties en keurmerken.

Villa’s met diverse faciliteiten


Denk van te voren goed na over welke faciliteiten je graag in je vakantiehuis wil hebben. Een huis huren op Ibiza betekent vaak dat je een vakantiehuis met privé zwembad wilt. Niks is fijner dan met het warme klimaat dat Spanje heeft een verkoelende duik te nemen in je eigen zwembad. Denk ook goed na over het aantal slaapkamers en badkamers. Wil je met een groot gezelschap komen, bijvoorbeeld met meerdere families, dan kan het fijn zijn om voor iedere familie een slaapkamer te nemen met een eigen badkamer. Ook is het mogelijk om je eigen ‘thuisbioscoop’ te hebben. Zie je het al voor je: ‘s avonds lekker in de tuin loungen onder de sterrenhemel terwijl je een film kijkt. Je kunt ook kiezen voor een aantal privé wellness faciliteiten, zoals je eigen jacuzzi. Ook een eigen tennisveld of fitnessruimte is mogelijk.

De locatie op het eiland

Wil je een villa huren op Ibiza, dan wil je dit natuurlijk ook doen op de mooiste locatie op het eiland. Gelukkig is Ibiza niet zo groot en zijn er daarom ook heel veel villa’s met zeezicht te huur. Wil je bijvoorbeeld in het midden van Ibiza vakantie vieren, dan kan dat bij Santa Gertrudis in de buurt. Dit is een heel leuk stadje waar een aantal leuke winkels en restaurants te vinden zijn. Wijk je af naar het noorden, dan kun je een villa huren bij San Juan of Santa Agnes. In het Oosten van Ibiza is Santa Eularia een aanrader. En wil je meer naar het zuiden of het westen, kijk dan eens naar San José of San Antonio. Hier zijn ook een heleboel prachtige villa’s te huur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *