Werken op Ibiza

Tijdens het party seizoen adviseren wij van beleefibiza.nl echt dat je moet gaan werken op Ibiza. Dit om de echte Ibiza ervaring te beleven. Maar waar moet je nou gaan werken? Er zijn zo ontzettend veel bedrijven waar je zou kunnen werken. Hier een lijst met bedrijven waar jij een te gekke Ibiza beleving gaat ervaren!

Cirque de la nuit

Wanneer je op Ibiza bent dan wil je zeker de boot party’s niet missen. Maar hoe vet zou het zijn om voor de boot party’s te gaan werken tijdens je tijd op Ibiza. Denk aan flyeren en entree tickets verkopen. Naast dat je wel eens gratis mee mag naar deze bootfeestjes krijg je ook nog eens flinke bonussen!

Summer take over

Ben jij commercieel en sociaal ingesteld. Dan moet je echt een van de baantjes zoeken via Summer take over. Je vindt hier baantjes als shots verkoper, ballonnen verkoper of ticketverkoper voor de vetste clubs. Daarnaast zijn er ook baantjes voor dansers en danseressen en barpersoneel. Kortom de keuze is groot genoeg. De voordelen van deze organisatie is dat je ontzettend veel mensen leert kennen. Gratis drinken krijgt in de club. En natuurlijk goede fooien! Je verdiend vaak tussen de 7/9 euro per uur dus dat is zeker niet verkeerd voor een beetje feesten en socializen!

Sunkiss travel

Sunkiss travel is ook een hele goede organisatie die werkt voor je regelt in Ibiza. Je moet weer denken aan barwerk, flyeren, kaartverkoop etc. Het pluspunt van dit bedrijf is dat er een maand accommodatie zit inbegrepen. Daarnaast kan het zijn dat je mag gaan werken voor de leukste clubs van Ibiza, denk maar aan clubs als Bora Bora.

Ibiza recruit

Een andere organisatie is Ibiza recruit. Ibiza recruit zoekt mensen voor de vetste clubs van Ibiza. Zoals Ushuaia en Amnezia. Voor deze clubs zoeken ze glazenhalers, host en hostesses, kaartverkopers en barpersoneel. En daarnaast bieden ze nog heel veel andere leuke functies aan.

Kijk even voor de contactgegevens van deze bedrijven op beleefibiza.nl . En wij wensen je natuurlijk een te gek party seizoen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *