Op christelijke jongerenreis naar Spanje

Bij Beter-Uit vind je verschillende christelijke jongerenreizen naar verschillende Europese landen, waaronder naar Blanes in Spanje. Blanes is een topbestemming als het om jongerenvakanties gaat. Je vindt er een prachtig strand, gezellige terrasjes en een gezellige sfeer. Er valt altijd wel iets te beleven en je zult je dankzij de vele excursie mogelijkheden ook zeker niet vervelen. Jouw ultieme zomervakantie beleef je in het Spaanse Blanes!

Levendige badplaats Blanes
Blanes is een levendige badplaats met lange stranden en een drukbezochte boulevard. Verder vind je in de smalle straatjes van het oude centrum veel leuke winkels met typische Spaanse souvenirs. Verder vind je in het centrum ook leuke barretjes en terrasjes. Vergeet ook niet even naar de top van de centraal gelegen heuvel te wandelen, want daar vind je een prachtig uitzicht over de grillige kust van de Costa Brava. Ook vind je daar een schitterende botanische tuin, een robuuste vesting en een charmant kerkje. Verder kun je volop genieten op het prachtige zandstrand waar je heerlijk kunt zonnen op je strandstoel en heerlijk kunt ronddopperen op je luchtbed in de helderblauwe zee.

Wereldstad Barcelona
Tijdens een jongerenvakantie naar Blanes mag een bezoek aan Barcelona zeker niet ontbreken. De stad gelegen aan het strand kent vele hoogtepunten. Bekijk het kleurrijke Parc Güell, het bekende voetbalstadion Camp Nou en de beroemde Sagrada Familia. Wandel over de beroemdste boulevard van de stad, de Ramblas. Hier vind je bloemenstallen, platanen, straatmuzikanten en levende standbeelden. Een populaire manier om de stad te ontdekken is per fiets. Huur een fiets en laat je rondleiden door een Nederlandstalige gids. Sluit een bezoek aan Barcelona af in de avond met een show van de magische fontein op de Montjuïc.

Hoogtepunten van de jongerenreis

  • Breng een bezoek aan de wereldstad Barcelona
  • Gemoedelijke sfeer en gezellig dorpsgevoel in Blanes
  • Je krijgt overal korting met je Beter-Uit clubbandje
  • Ruime keuze uit de gaafste excursies
  • Hotel op loopafstand van strand en centrum

Op naar Blanes?
Kun je niet wachten om deze zomer met andere christelijke jongeren Spanje te ontdekken? Boek dan vandaag nog de christelijke jongerenreis naar Blanes van Beter-Uit. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod christelijke reizen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de vakanties van Beter-Uit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *