mooiste steden europa

Wat zijn de mooiste steden van Europa

Europa heeft veel verschillende steden, maar welke steden springen er nou echt boven uit. Er zijn een aantal steden die je kunt bezoeken binnen Europa. Deze steden zijn dan ook echt een aanrader en daarom het zeker waard om te bezoeken. Je hebt de mogelijkheid om binnen de zomer te kijken naar een leuke stad binnen Europa. Ik kan je meegeven dat ook in de winter deze steden binnen Europa het waard zijn om te bezoeken. 

mooiste steden europa

Bezoek Londen

Wil jij een leuke stad vinden en bezoeken? Dan is het belangrijk om de stad Londen te bezoeken. Londen is de hoofdstad van Engeland en is een historische stad. Dit betekent dat je veel over de geschiedenis kunt leren tijdens je trip naar Londen. Ook kun je in Londen heerlijk shoppen. Dit is het dan ook zeker waard om een keer te doen. Verder kun je in Londen lekker uit eten, en wellicht een fijn hotel pakken. Als je naar londen wilt, dan heb je de mogelijkheid om met de auto te rijden. Wel ben je dan ongeveer 7 uur onderweg naar Londen. Dit is het wel zeker waard! Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om te vliegen naar Londen. 

Op zoek naar warmte  in Venetië 

Wil jij van de zomer heerlijk kunnen genieten in een grote stad? Dan kun je naar Venetië.  Venetië is een heerlijke stad waar je ook zeker gezellig kunt winkelen. Dit is niet winkelen zoals in Nederland. Er zijn namelijk kleine winkels waar je van alle kunt kopen.  Venetië is zeker een aanrader als je met je liefde op vakantie wilt. Het is lekker warm en ook nog eens romantische. Omdat je vaak vaart, is het wel belangrijk om een zwemdiploma te hebben. Heb je die niet? Zorg er dan voor dat je een zwemvest draagt. Door het dragen van een zwemvest, voorkom je dat je verdrinkt tijdens een ongeval. Dit is dan ook 1 van de mooiste steden Europa. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *