Motor rijden in Spanje?

Stel dat u met uw motor naar Spanje wilt, Spanje is een land dat vele gezichten heeft, van het noorden tot het zuiden is het een heel land. Maar als je met de motor door de woestijnen en steden van Spanje wilt, waar moet je dan heen? Dit zijn onze top 3 bestemmingen als je op de motor door Spanje reist, zorg er wel voor dat je de juiste harley chopper onderdelen.

De tip van de dag: Barcelona!

Barcelona – De rit naar rechts

In Spanje reist men meestal ofwel in de Left-Hand Drive ofwel in de Right-Hand Drive vorm. Right-Hand Drive betekent dat het stuur zich aan de rechterkant bevindt. In Spanje zit het stuur aan de linkerkant, dus je moet wennen aan het rijden op een andere manier bestel daarom de juiste motor parts Kawasaki vulcan.

Als u naar Spanje reist en u kiest voor een rondrit van Barcelona naar Andorra (en eventueel over Spanje), dan is dit een ideale keuze voor u. U rijdt van Barcelona naar Arona in het noorden van Spanje in Right-Hand Drive en neemt dan de veerboot over naar Andorra en rijdt via de bergwegen van Andorra Spanje in. Uiteindelijk komt u weer in Barca uit.

Barcelona-Arona – Vijf dagen

Deze route begint in Barcelona, dat in het zuiden van Spanje ligt, en gaat noordwaarts naar Andorra. U brengt de eerste drie dagen door in Andorra, dat rechts rijdt. Daarna gaat de weg richting Spanje en uiteindelijk komt u aan het eind van vijf dagen in Barcelona aan. Het is een geweldige tocht als u van Barcelona naar Andorra wilt rijden, maar daarna terug wilt gaan en een pauze wilt inlassen.

De tocht kan makkelijk gesplits worden

Deze tocht kan gemakkelijk worden opgedeeld in twee tochten van elk zeven dagen. U begint in Barcelona en brengt daar 3 dagen door voordat u naar Andorra gaat. Daarna rijdt u 7 dagen terug naar Barcelona. U brengt de eerste 2 dagen in Spanje door, waaronder een dag in Madrid, en vervolgens de volgende 2 dagen in Barcelona. U zult weer 3 dagen in Andorra doorbrengen voordat u terugkeert naar Barcelona.

Barcelona-Caceres – Vijf dagen

Barcelona-Caceres is een andere route voor op de harley davidson sportster motorblok parts. U begint in Barcelona en rijdt noordwaarts door Spanje om uiteindelijk in de Catalaanse regio van Spanje (Valencia) uit te komen. De weg volgt grotendeels de Spaanse kustlijn en u rijdt over Spaanse wegen helemaal tot aan de grens en dan weer terug door Spanje.

Dit is een uitstekende tocht als u langs de Spaanse kust wilt rijden. Hij kan worden opgedeeld in drie verschillende secties, met 5 dagen in Barcelona, 7 dagen in Spanje is een ware droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *