De mooiste strandvakanties in Europa

In de zomer is het niet nodig om vele uren in het vliegtuig te zitten wanneer je een mooie strandvakantie wilt hebben. Er zijn namelijk prachtige stranden en kustgebieden in Europa te vinden, waar je een uitstekende strandvakantie kunt hebben. 

Het voordeel hiervan is dat je in verhouding niet lang op reis bent en tevens niet gebonden bent aan het vliegtuig. Vele zonvakantie plekken zijn namelijk gemakkelijk met de auto te bereiken, waarbij je soms zelfs met gemak binnen een dag rijden op plek van bestemming bent.

Zon en strandvakantie in Zakynthos in Griekenland

Navagio beach is het prachtige strand welke in Zkynthos Griekenland ligt. Het is werkelijk waar een prachtig plaatje, waardoor het waarschijnlijk als een van de mooiste stranden van Europa wordt gezien. Het is dan ook een toeristische plek waar het in de zomervakantie behoorlijk druk kan zijn. Hierdoor is het dan ook een ideale plek om buiten het hoofdseizoen om te bezoeken.

Strandvakantie op Sicilië in Italië

Sicilië in Italië is voor vele mensen een geweldig mooie bestemming om op vakantie te gaan. Vooral wanneer je van zon, zee en strand houdt dan is dit een ideale plek. De natuur en de zee is er prachtig, waarbij het blauwe water een echt vakantiegevoel geeft. Het is dan ook zeker aan te raden om een snorkelsetje mee te nemen wanneer je deze geweldig mooie plek in Europa bezoekt.

Torremolinos in Spanje

Gelegen in de Costa del sol in Spanje, is een Torremolinos vakantie een geweldige idee als je wil genieten van het zonnetje op een prachtig strand. Deze plek heeft namelijk langgerekte stranden, supergezellige winkeltjes en terrasjes aan de bijzonder leuke boulevards. Het is dan ook op en top genieten van de zee en het strand wanneer je een hotel of appartement boekt in deze prachtige Spaanse vakantie plek. Met nog geen drie uurtjes vliegen is het een plek waar je niet veel tijd kwijt bent aan het reizen.

Stranden in Frankrijk

Wanneer je in de zomervakantie niet wilt vliegen en niet al te lang wilt reizen in de auto, maar toch een mooie strandvakantie wilt beleven. Dan zijn er tal van mogelijkheden in Frankrijk te vinden. Waarbij je soms maar vier uurtjes in de auto hoeft te zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Côte d’Opale wat in Nederland ook wel bekend staat als de opaalkust van Frankrijk. Maar ook de prachtige stranden in Normandië zijn goed aan te reiden met de auto vanuit Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *