Daarom is Spanje een geweldig vakantieland

Spanje is een van de populairste vakantiebestemming onder Nederlanders. Dit is ook niet zo vreemd, want dit land heeft een heerlijk klimaat, prachtige stranden, een mooie kustlijn, sfeervolle steden en tal van bezienswaardigheden. Er zijn dus tal van redenen op te noemen waarom Spanje een geweldig vakantieland is.

Heel veel stranden

De kustlijn van Spanje is ruim vijfduizend kilometer lang. Je vindt hier dus altijd wel een mooi strand waar je kunt genieten van een heerlijke dag. Van drukke, gezellige stranden aan een van de bekende Costa’s tot aan een verscholen strandje op een onbekende plek.

Bijna altijd zon

Spanje behoort tot een van de zonnigste Europese landen. De zon schijnt er ruim 300 dagen per jaar. Vooral aan de kust en op de eilanden ben je bijna altijd verzekerd van goed weer.

Ruim aanbod aan mooie eilanden

Spanje telt tientallen mooie eilanden, zoals Ibiza, Mallorca, La Palma, Grand Canaria en Lanzarote. Door dit ruime aanbod kun je ieder jaar weer een nieuw eiland ontdekken.

Geweldige steden

In Spanje vind je een aantal geweldige en populaire steden. Barcelona en Madrid zijn natuurlijk het bekendst, maar vergeet ook Sevilla, Málaga en Valencia niet. Of wat dacht je van Cádiz, Granada en Bilbao?

Korte reistijd

Spanje is dé ideale bestemming als je graag naar de zon wilt, maar niet lang wilt reizen. Binnen een paar uurtjes vlieg je naar je Spaanse vakantiebestemming.

Goed verzekerd met een doorlopende reisverzekering

Ga je vaak of lang naar Spanje op vakantie? Dan wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Dit kan met een doorlopende reisverzekering. Deze verzekering is ideaal als je een paar keer jaar naar Spanje reist of langer dan twee weken op vakantie gaat. Met de doorlopende reisverzekering zijn al je reizen naar Spanje verzekerd. Het maakt dan niet uit of je hier naar toe gaat voor een stedentrip of een lange zonvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *